Menteşe Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Menteşe Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı bir açıkla ile vatandaşlar belediyenin adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışanlara karşı uyarıldı.Yapılan açıklamada şöyle denildi:“Son günlerde kişi...

Menteşe Belediyesi’nden dolandırıcılık uyarısı

Menteşe Belediye Başkanlığı’ndan yapılan yazılı bir açıkla ile vatandaşlar belediyenin adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalışanlara karşı uyarıldı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Son günlerde kişi veya kişilerin Menteşe Belediyesi veya Menteşe Belediye Personeli adını kullanarak vatandaşlarımızdan telefonla yardım ve bağış adı altında para talebinde bulunulduğu öğrenilmiştir.

Hiçbir şekilde Belediyemiz veya Belediyemiz personellerimizin adını kullanarak telefonla sizden yardım ve bağış adı altında para talebinde bulunan kişi veya kişilere inanmayınız! Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde hemen Alo 155 Polis Hattını aramanızı önemle belirtiriz.

Menteşe Belediye Başkanlığı olarak konu hakkında gerekli adli makamlara suç duyurusunda bulunulduğunu, telefonla yardım ve bağış adı altında para talebinde bulunan kişi veya kişileri dikkate almamanızı önemle duyururuz. “

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.