Menteşe Belediyesi’nde seminer

Menteşe Belediyesi personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapılan eğitim seminerinde personele, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul...

Menteşe Belediyesi’nde seminer

Menteşe Belediyesi personele yönelik hizmet içi eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapılan eğitim seminerinde personele, Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında bir seminer verildi.

Menteşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Ali Türedi eğitim semineri hakkında yaptığı açıklamada, “02.02.2015 ve 29255 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan resmi Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte değişiklikler yapıldı. 01 Mart 2015 tarihinde yürürlüğe girecek olan yeni yönetmelik hakkında bizde personelimize yönelik bir eğitim semineri düzenledik. Amacımız personelimizin gerek kurum içi, gerekse kurumlar arası yazışmalarında bütünlük sağlaması. Gerek görüldüğü takdirde ve yapılan değişiklikler halinde eğitim seminerlerimize devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.