Menteşe Belediyesi yol çalışmasanı hız verdi

Menteşe Belediye Başkanı Harita Mühendisi Bahattin Gümüş, mevsim şartlarının uygun olmasıyla hız verilen kent merkezinde ki yol çalışmalarını yerinde inceledi.Kötekli Mahallesindeki sathi kaplama çalışmalarını yerinde...

Menteşe Belediyesi yol çalışmasanı hız verdi

Menteşe Belediye Başkanı Harita Mühendisi Bahattin Gümüş, mevsim şartlarının uygun olmasıyla hız verilen kent merkezinde ki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kötekli Mahallesindeki sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümüş, kent merkezi ve kırsal mahallerde ki kilit parke kaplama çalışmaları hakkında da Fen İşleri Müdürlüğünden bilgiler aldı.

50 km. sathi kaplama

Başkan Gümüş, çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz gece gündüz demeden, hafta sonu da dahil çalışarak, kentteki yolları daha modern hale getiriyorlar. Bu kapsamda 50 kilometre uzunluğundaki kent merkezi ve kırsal mahallelerimizdeki yolları kapsayan sathi kaplama çalışmalarına, Kötekli Mahallemizden başladık. Buradaki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.

160 Bin m2 parke kaplama

Vatandaşların rahatı ve konforu için çalışmalara hız verildiğini belirten Başkan Gümüş , “Ayrıca, kent merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde bulunan 160 bin metrekarelik kilit parke kaplama çalışmalarımızda devam ediyor. Bu çalışmalarımız kapsamda 40 bin metrekare yolun kilit parka kaplama çalışmasını tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” diye konuştu.

Menteşe’den yatırım atağı

Menteşe’de yapılan çalışmalar ile yolların daha modern hale geldiğini belirten Başkan Gümüş, “Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bunun için 2017 yaz dönemindeki yol çalışmaları için, 10 milyon liralık bir bütçe ayırdık. Ayırdığımız bu bütçemiz ile tüm mahallelerimizde asfalt ve kilit parke kaplama çalışmaları yapacağız. Hedefimiz yollarımızı daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını sağlamak. “ dedi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.