Menteşe Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Zor bir kış geçirdik....

Menteşe Belediyesi yol çalışmalarına hız verdi

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki yolların bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yol çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Zor bir kış geçirdik. Aşırı yağışlar nedeniyle bazı yollarda heyelanlar oluştu, kullanılamaz hale geldi. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce buralarda zarara gören yolların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz bozulan yolları tek tek elden geçirip, vatandaşlarımızın hizmetine açıyorlar. Vatandaşlarımızın talep ve istekleri doğrultusunda yolların bakım ve onarım çalışmalarını sırasıyla yerine getiriyoruz. Hız kesmeden kırsal mahallelerimizdeki yollarımızdaki çalışmalarımıza devam ediyor, vatandaşlarımızın daha rahat kullanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz aylardaki aşırı yağışlarda heyelan oluşması nedeniyle zarar gören Taşlı mahallesindeki yolun Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bakım ve onarımı yapılarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.