Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı liderliğe yükseldi

Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı ligdeki ikinci maçın da Milas Belediyespor takımını ilk seti 25-16, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti; 27-25 alarak grup liderliğine yükseldi.Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Sabri...

Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı liderliğe yükseldi

Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı ligdeki ikinci maçın da Milas Belediyespor takımını ilk seti 25-16, ikinci seti 25-12 ve üçüncü seti; 27-25 alarak grup liderliğine yükseldi.

Menteşe Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Sabri İnce galibiyet sonrası yaptığı açıklamada, “Karşılaşmadan galip ayrıldığımız için mutluyum. Özellikle bu çocuklarımız yaz spor okullarımızdan seçtiğimiz çocuklar.  Bu çocuklarımız ilk defa maça çıkarak böylesine güçlü bir ekiple mücadele ediyorlar. Bu nedenle hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bundan sonra da aynı azimle mücadele edip, grup liderliğimizi korumak istiyoruz” dedi.

Karşılaşma sonrası Antrenör Sabri İnce’yi arayarak tebrik eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Antrenörümüzü ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet alarak bizleri Milas ilçesinde başarıyla temsil ettiler. İlk defa maça çıkarak Milas Belediyespor gibi güçlü bir ekiple mücadele etmeleri ve karşılaşmadan galip ayrılmaları çok önemli bir başarı. Takımımızı kutluyor, yeni başarılara imza atarak gruptaki liderliklerini koruyacaklarına inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.