Menteşe Belediyesi Tavla Turnuvası başladı

Menteşe Belediyesi Tavla Turnuvası, Başkan Gümüş ve Başkan Yardımcısı Mehmet Güven arasında oynanan oyun ile başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tavla turnuvası eleme usulü ile oynanacak.Menteşe...

Menteşe Belediyesi Tavla Turnuvası başladı

Menteşe Belediyesi Tavla Turnuvası, Başkan Gümüş ve Başkan Yardımcısı Mehmet Güven arasında oynanan oyun ile başladı. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tavla turnuvası eleme usulü ile oynanacak.

Menteşe Belediyesi, belediye personeli arasındaki kaynaşma ve sosyal paylaşımı arttırma adına tavla turnuvası düzenledi. Turnuvanın açılış oyunlarını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcısı Mehmet Güven birlikte oynadı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Belediye personeli arasındaki dostluk ve kaynaşmaları arttırmak adına tavla turnuvası düzenledik. Turnuva ile personelin aynı zamanda mesai saatleri dışında kendi aralarında sosyalleşmesini hedefledik. Belediye olarak bu tarz motivasyon etkisi yapan çalışmalara da imza atmak gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda turnuvaya katılan arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Eleme usulü ile oynan tavla turnuvasına 28 belediye personeli katılım gösterdi. İlk turun 3 oyun üzerinden oynandığı tavla turnuvası, ikinci ve diğer turlarda 5 oyun üzerinden oynanacak. Mesai saatleri dışında oynanan tavla turnuvasında Birinciye Tavla, madalya ve katılım belgesi, İkinci ve Üçüncüye madalya ve katılım belgesi, turnuvaya katılan tüm katılımcılara da ise birer katılım belgesi verilecek.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.