Menteşe Belediyesi sınıfı geçti

Menteşe Belediyesi’nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyonların da seçildiği toplantıda konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, örnek projelere imza attıklarını belirterek; “ Vatandaşlarımıza...

Menteşe Belediyesi sınıfı geçti

Menteşe Belediyesi’nin 2015 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyonların da seçildiği toplantıda konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, örnek projelere imza attıklarını belirterek; “ Vatandaşlarımıza güvenerek emin adımlarla ilerliyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve halkımızı yönetime katarak Menteşe’yi birlikte yönetiyoruz” dedi.

Menteşe Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş Başkanlığında, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonunda yapıldı. Komisyon seçimlerinin gerçekleştiği meclis toplantısında Menteşe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

22 gündem maddesinin görüşüldüğü Meclis toplantısında 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, faaliyet raporu ile ilgili yaptığı konuşmasında göreve geldikleri ilk günden itibaren, örnek projelere imza atarak marka kent olmayı hedeflediklerini, bu süreçte kendilerine ve vatandaşlara güvenerek emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.

Başkan Gümüş, “Yerel yönetimlerin sıradanlığının dışına çıkmak sadece yol ve kaldırım yenileyen, park bahçe yapan belediye algısını kırmak, yaratıcı zeka ürünlerimizi projelerimize yansıtmak için, canla başla çalışıyor, emek harcıyoruz. Gençlerimizi, çocuklarımızı ve halkımızı yönetim sürecine katarak, Menteşe’yi Birlikte Yönetiyoruz” dedi.

Yenilikçi, fark yaratıcı fikirler üretip, örnek projelere imza atarak hizmet vermeye devam ettiklerini dile getiren Başkan Gümüş, “Geride bıraktığımız zaman dilimi içerisinde önce insan dedik ve projelerimizi bir bir hayata geçirdik. Belediyemizin bir yıldır sürdürdüğü sosyal, üretken, doğru, dürüst belediyecilik uygulamalarını hepiniz yakından takip ediyorsunuz. Sizlerin desteğiyle sürdürdüğümüz halktan yana tarafsız, hemşerilerimizin mutluluğu ve sağlığı için yaptığımız çalışmaları; yine sizlerin sonsuz destekleri ile layıkıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Temel ilke olarak halkın yararını düşünerek yapmış olduğumuz tüm hizmetler bizlerin en büyük onur kaynağı olmuştur” şeklinde konuştu.

Başkan Gümüş’ün konuşmasının ardından Menteşe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edilirken Meclis Divan Kâtipliği, Meclis Başkan Vekilliği, Meclis 2. Başkan Vekilliği,  Encümen Üyeliği ve İhtisas Komisyonlarının seçimi gerçekleşti.

Bu haber toplam 101 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.