Menteşe Belediyesi Meclisi toplandı

Menteşe Belediyesi 3. Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün Başkanlık yaptığı toplantıda Menteşe Belediyesi’nin Ege Belediyeler Birliği’ne...

Menteşe Belediyesi Meclisi toplandı

Menteşe Belediyesi 3. Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün Başkanlık yaptığı toplantıda Menteşe Belediyesi’nin Ege Belediyeler Birliği’ne üyeliği oy birliği ile kabul edildi.

Menteşe Belediyesi 3. Meclis Toplantısı Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezinde gerçekleşti. Meclis Toplantısı Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun okunması ile başladı. Raporun okunmasının ardından Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.  Daha sonra Menteşe Belediyesi’nin Ege Belediyeler Birliği’ne üyeliği oylamaya sunuldu. Oylama sonrası Menteşe Belediyesi’nin Ege Belediyeler Birliği’ne üyeliği oy birliği ile kabul edildi.  Menteşe Belediyesi Meclis kararı ile Asil Üyeliğe Nail Kızıl, yedek üyeliğe ise Gökay Çakmak seçildi.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.