Menteşe Belediyesi köprüleri kuruyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerdeki yol bakım ve tadilat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri Çakmak Mahallesinde yıkılan bir köprüyü kısa zamanda yeniden yaparak,...

Menteşe Belediyesi köprüleri kuruyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerdeki yol bakım ve tadilat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Belediye ekipleri Çakmak Mahallesinde yıkılan bir köprüyü kısa zamanda yeniden yaparak, vatandaşların hizmetine sundu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kırsal mahallelerdeki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, “Kırsal mahallelerdeki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerini bir bir yerine getiriyoruz. Çakmak Mahallemizde bulunan 2 adet köprümüz vardı. Bu köprülerimiz den biri sel nedeniyle tamamen yıkılırken, bir diğerinin köprüyü tutan ayakları hasar görmüş durumdaydı. İkisi de akarsu üzerinde bulunan ve vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan bu köprüleri kısa zamanda yeniden yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Böylelikle vatandaşlarımız bu köprüler sayesinde yeniden ulaşım sağlamaya başladılar” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.