Menteşe Belediyesi evrakları taşınıyor

Büyükşehir Yasası ile Menteşe adını alan merkez ilçe belediyesinin yeni hizmet binası Muğla Belediyesi’nin eski hizmet binası oldu.30 Mart yerel seçimleri sonrası Muğla Merkez İlçe’nin adı Menteşe İlçesi olarak değişirken,...

Menteşe Belediyesi evrakları taşınıyor

Büyükşehir Yasası ile Menteşe adını alan merkez ilçe belediyesinin yeni hizmet binası Muğla Belediyesi’nin eski hizmet binası oldu.

30 Mart yerel seçimleri sonrası Muğla Merkez İlçe’nin adı Menteşe İlçesi olarak değişirken, Menteşe Belediyesi’nin hizmet vereceği bina da belli oldu. Muğla Belediyesi’nin eski hizmet binası olan ve şu anda Zabıta Müdürlüğü’nün yer aldığı bina Menteşe Belediyesi olarak hizmet verecek.

Seçim sonrası Büyükşehir Başkanlık makamı olarak hizmet verecek eski adliye binasında bulunan evraklar Menteşe Belediyesi’ne taşınmaya başlandı. Alt kattan başlayan evrakların taşınması, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından tüm evraklar Menteşe Belediyesi’ne taşınacak. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Gürün, Menteşe Belediyesi’nin şimdilik eski Belediye binasında hizmet vereceğini söylerken, “Seçim sonrası ilk meclis toplantısına kadar hiçbir işlem yapılamıyor. Henüz seçilen başkan ve meclis üyeleri mazbatalarını almadı. Büyükşehir idari binası olarak biz eski yerimizde kalacağız. Menteşe Belediyesi ise bundan önceki Belediye hizmet binamızda hizmet verecek” dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.