Menteşe, Başkentte görücüye çıkıyor

Menteşe Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Türkiye’nin öncü belediyelerinin tanıtımının yapıldığı “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” tanıtım günleri kapsamında Ankara’da görücüye...

Menteşe, Başkentte görücüye çıkıyor

Menteşe Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Türkiye’nin öncü belediyelerinin tanıtımının yapıldığı “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” tanıtım günleri kapsamında Ankara’da görücüye çıkıyor.

Menteşe Belediyesi bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerini, hayata geçirdiği ve üzerinde çalıştığı projelerini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde 02 Kasım – 10 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak tanıtım günlerinde, hazırladığı sunum, tanıtım filmi, afiş ve görseller eşliğinde katılımcılara aktaracak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, tanıtım günleri hakkında yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimiz, ilçe belediyelerin yapmış olduğu projeleri aktaracağı tanıtım günleri düzenliyor. Menteşe Belediyesi olarak bizleri de davet ettikleri “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında biz de bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlerimizi, hayata geçirdiğimiz ve üzerinde çalıştığımız projelerimizi, tanıtım filmimiz, yayınlarımız, afişlerimiz ve görseller eşliğinde katılımcılara aktaracağız.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile 02 Kasım 2016 Çarşamba Günü yapılacak açılış gününde, Menteşe Belediyesi Genel Merkezin girişine kuracağı Muğla Evi, Kuzulu Kapı, Yörük Çadırı ve dokuma tezgahı ile kentin kültürel değerlerini sergileyecek. Tanıtım günlerinde ayrıca Geri Dönüşüm Parkı, yöresel ürünlerin, lezzet ve tatların sunulacağı stantlar açılacak, kitapçıklar, bültenler, dergiler ve broşürler katılımcılara dağıtılacak.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.