MEMLEKET PARTİSİ’NDEN SERT TEPKİ: ​“HALKA HİZMET ÜCRET KARŞILIĞI YAPILMAZ”

Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanı Ferah Gümüş, Menteşe Belediye Meclisinde evrensel katı atık tarifesine yapılan zamlara sert tepki göstererek, unutmayacaklarını söyledi. Başkan Gümüş, “Halka hizmet ücret karşılığı...

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN SERT TEPKİ:  ​“HALKA HİZMET ÜCRET KARŞILIĞI YAPILMAZ”

Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanı Ferah Gümüş, Menteşe Belediye Meclisinde evrensel katı atık tarifesine yapılan zamlara sert tepki göstererek, unutmayacaklarını söyledi. Başkan Gümüş, “Halka hizmet ücret karşılığı yapılmaz. Evsel katı atık ücret tarifesi ile ilgili, Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı olarak bir eylem planı hazırlıyoruz” dedi.

SİNEM KAPLAN

Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanı Ferah Gümüş, geçtiğimiz günlerde yapılan Menteşe Belediye Meclisi toplantısında evrensel katı atık ücret tarifesinin gündeme alınmamasına tepki gösterdi. Evsel katı atık ücret tarifesi ile ilgili, Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanlığı olarak bir eylem planı hazırladıklarını söyleyen Memleket Partisi İlçe Başkanı ve Menteşe Belediye Meclisi üyesi Başkan Gümüş,“​Muğla’da yaşayanların tamamını ilgilendiren, evsel katı atık ücretine yapılan zammın geri çekilmesi için, tüm partileri, STK’ları ve halkımızı, netleştiğinde açıklayacağımız eylemlerimizi desteklemeye çağırıyoruz” dedi.

“ALINAN PARALARIN İADESİNİ TALEP EDİYORUZ”

Memleket Partisi Menteşe İlçe Başkanı Ferah Gümüş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Zaten vatandaş ekonomik sıkıntı içerisinde. ​Kanunu çıkaran partinin yetkililerine sesleniyorum. Bu kanunun iptali için, çalışma yapmanızı talep ediyoruz. ​Yönetmelikleri acımasızca uygulayan belediyelere sesleniyorum. ​Nedir bu aceleniz? Türkiye’de birçok ilde uygulanmayan bu ücret niçin 2 yıldır Muğla’da uygulanıyor? ​İktidardan bu kanunun iptalini talep ediyoruz. Belediyeden de kanunun iptali sonrası alınan paraların iadesini talep ediyoruz. Muğla’da yaşayanların tamamını ilgilendiren, evsel katı atık ücretine yapılan zammın geri çekilmesi için, tüm partileri, STK’ları ve halkımızı, netleştiğinde açıklayacağımız eylemlerimizi desteklemeye çağırıyoruz”

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.