MELSA Ölüdeniz’e düzen getirdi

Ölüdeniz Beldesi Belcekız Mahalle Muhtarı Ümit Ünsal, Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.Vali Şahin, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken,  Muhtar Ünsal’a çalışmalarında başarılar...

MELSA Ölüdeniz’e düzen getirdi

Ölüdeniz Beldesi Belcekız Mahalle Muhtarı Ümit Ünsal, Muğla Valisi Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti.

Vali Şahin, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirken,  Muhtar Ünsal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Belceğiz Halk Plajı ve çevresi hakkında Vali Şahin’e bilgi veren Muhtar Ünsal, Muğla El Sanatları Şirketi(MELSA)’nin Belceğiz Halk Plajını işletmesinden çok memnun olduklarını, bölgeye MELSA’nın gelmesi ile birlikte temizliğin, hijyenin, düzenin ve güvenliğin geldiğini ifade etti.

Muhtar Ünsal, “Üç yıl önce plaj işletmecisi ile Belceğiz Otel İşletmecileri ve oradaki esnaf çok ciddi derece de sıkıntı çekiyordu. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere çok kaba davranılıyordu. Şezlong ve şemsiye fiyatlarında farklılıklar vardı. Çevre temizliğine hiç dikkat edilmiyordu. Belceğiz Plajı ortasındaki salaş büfe işletmesinin plajdaki işletmelere maddi anlamda zararı oluyordu. Plaj işletmecisi, plaj çevresindeki esnafla sürekli karşı karşıya kalıyordu. Deniz temizliğine önem verilmiyor, deniz kirliliğine karşı mücadele edilmiyordu. Melsa’nın Ölüdeniz’e gelmesiyle birlikte bütün bu olumsuzluklar ortadan kalktı. MELSA deniz kirliliğine karşı mücadele etmek için da ayrıca tekne getirdi. MELSA’nın gelmesi Belceğiz Plajına düzen geldi. Yerli ve yabancı turistler, esnaf, bu işletim sisteminden çok memnun. ” diye konuştu.

MELSA’nın Kumburnu Tabiat Parkı’nda göstermiş olduğu başarının ziyaretçiler, turizmciler ve sivil toplum kuruluşlarınca takdir görmesi neticesinde Belceğiz Halk Plajı İşletmesi 14.01.2011 tarihli protokolle Ölüdeniz Tabiat Parkı alanı ile birlikte MELSA tarafından işletilmeye başlanmıştı. Belceğiz Halk Plajı’nda çevre düzenlemeleri tamamlanarak Mayıs 2011’de verilmeye başlayan hizmet halen devam etmektedir.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.