Melih Cevdet Anday Yarışması başlıyor

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Melih Cevdet Anday Edebiyat Yarışması’nın başvuruları başlıyor. Deneme, tiyatro, roman ve şiir dallarında özgün ürünlerin yaratıcısı Melih Cevdet Anday artık bu türlerde verilecek...

Melih Cevdet Anday Yarışması başlıyor

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen Melih Cevdet Anday Edebiyat Yarışması’nın başvuruları başlıyor. Deneme, tiyatro, roman ve şiir dallarında özgün ürünlerin yaratıcısı Melih Cevdet Anday artık bu türlerde verilecek ödüllerle de anılacak. Her yıl ayrı dalda verilecek ödül, 2016 yılında ‘deneme’ türüyle başlayacak.

Ödüle 2015 yılı Ocak ayından sonra yayınlanmış bir kitap ile aday olunabilecek Ödüle aday olacak yapıt sahipleri; adı, açık adresi ve kısa yaşam öyküsüyle birlikte kitaplarını (8 adet) Özel Kalem Müdürlüğü - Hisarbaşı Mahallesi Belediye Caddesi No:24/A Milas ([email protected]) adresine göndermeleri gerekiyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler  kitap ile kendileri doğrudan katılabileceği gibi yayınlanmış deneme kitaplarını sivil toplum örgütleri, yayınevleri ve üçüncü kişiler, sanatçının (yapıt sahibinin) onayı alınmak koşuluyla önerebilecekler.  Ödül kazanan yapıt 1 Eylül  2016 tarihinde açıklanacak ve 3.000 TL ödül verilecek.Yarışma için son başvuru tarihi 1 Nisan 2016.

Milas Belediyesi tarafından verilecek ödülün seçici kurulu; İoanna Kuçuradi, Ahmet Say, Ali Sirmen, Orhan Alkaya, Eren Aysan, Cem Erciyes, Enver Aysever’den oluşuyor.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.