Melih Cevdet Anday Ödülü sahibini buldu

Milas Belediyesi tarafından 2-3 Eylül tarihleri arasında Ören mahallesinde bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Melih Cevdet Anday anma günlerinin bu yıl ki kazanan yarışmacısı Ahmet Yılmaz Gruda oldu.Her yıl çeşitli dallara düzenlenen...

Melih Cevdet Anday Ödülü sahibini buldu

Milas Belediyesi tarafından 2-3 Eylül tarihleri arasında Ören mahallesinde bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Melih Cevdet Anday anma günlerinin bu yıl ki kazanan yarışmacısı Ahmet Yılmaz Gruda oldu.

Her yıl çeşitli dallara düzenlenen Melih Cevdet Anday edebiyat ödülü bu sene tiyatro dalında verildi. Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan toplam 31 yazar arasında Türk Tiyatro ve sinemasının usta ismi Ahmet Yılmaz Gruda “Kavuklu Hamdi” adlı Tiyatro eseri ile bu yılki ödüle layık görüldü.

21 Ağustos pazartesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde bir araya gelen İoanna Kuçuradi, Ayşegül Yüksel, Ali Sirmen, Orhan Alkaya, Eren Aysan, Cem Erciyes, Enver Aysever isimlerinden oluştuğu jüri üyeleri 31 yazar arasında değerlendirmede bulunarak Ahmet Yılmaz Gruda’nın “Kavuklu Hamdi”adlı tiyatro oyununu ödüle layık buldu. Yarışmada dereceye giren eser sabine ödü 3 Eylül tarihinde Ören’de düzenlenecek ödül töreninde verilecek.Eser sahibi 3 bin TL ödül alacak.

Bu haber toplam 165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.