Mehmetçikten kitap yardımı

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli tarafından toplanan kitaplar Hakkari Yüksekova ve Şanlıurfa Karaköprü ilköğretim öğrencilerine ulaştırıldı.Askerler, Uluslararası Fotoğraf Komitesi Başkanı İskan Kazak‘ın...

Mehmetçikten kitap yardımı

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli tarafından toplanan kitaplar Hakkari Yüksekova ve Şanlıurfa Karaköprü ilköğretim öğrencilerine ulaştırıldı.

Askerler, Uluslararası Fotoğraf Komitesi Başkanı İskan Kazak‘ın yardım çağrısına duyarsız kalmadı. Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personelinin desteği ile temin edilen 4 koli kitap, kırtasiye ve oyuncak Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği (UAB)’nin “Deniz Yıldızlarından Kardelenlere Projesi” Kapsamında Hakkari Yüksekova Karabey Köyü ilkokulu ve Şanlıurfa Karaköprü ilkokuluna gönderildi.

Datça Garnizon Komutanlığından yapılan açıklamada “Öğrencilerimizin eğitimine küçük te olsa katkıda bulunmak adına temin etmiş olduğumuz eğitim gereçlerini ülkenin geleceğini teslim edeceğimiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi yetişebilmeleri için göndermekten mutluluk duymaktayız” denildi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.