Mehmetçik okulda ağaç dikti

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı, asli görevi olan vatan savunmasının yanında halkın yararlanması amacıyla sosyal faaliyetlere de devam ediyor.Geçen hafta Batman Atatürk İlkokulu öğretmeni Atike Karaaslan’ın çağrısına...

Mehmetçik okulda ağaç dikti

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı, asli görevi olan vatan savunmasının yanında halkın yararlanması amacıyla sosyal faaliyetlere de devam ediyor.

Geçen hafta Batman Atatürk İlkokulu öğretmeni Atike Karaaslan’ın çağrısına kulak verip topladığı kitapları gönderen Datça hava radar mevzi komutanlığı personeli sosyal faaliyetlerini dün Datça da bu yıl öğretime başlayan Zübeyde hanım ana okulunun bahçesini ağaçlandırarak sürdürdü. Zübeyde Hanım Anaokulu bahçesi Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığının verdiği destek ile ağaçlandırıldı.

Ağaçlandırma faaliyetine Datça belediye başkanı Şener Tokcan da katılarak destek verdi. .Bu kapsamda. Hava Lojmanlarında yetiştirilen yaklaşık 100 adet çam fıstığı, nar, incir, zeytin, muz ve gül fidanı toprakla buluştu.Ana sınıfına giden minik öğrenciler Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığında vatani görevini yapan erler ile birlikte, isimlerinin yazıldığı fidanları okul bahçesine dikti.Ayrıca şehitlerimizin adına da birer fidan dikilerek adları yaşatılmış oldu.

Garnizon Komutanı Albay Erdal Maviş, yaptığı açıklamada “Kurum olarak sosyal sorumluluğunu duyduğumuz bir alanda ağaçlandırma faaliyetine katkıda bulunduk. Fidanlara öğrenci ve erlerimizin isimlerini de yazarak her öğrenci ve erin ağacı olmasını ve bu şekilde onları sahiplenmelerini istedik. Bu sayede öğrencilerimize ve erlerimize ağaç sevgisini de aşılamış olduk. Daha yeşil bir çevre için katkımız devam edecek” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.