Mehmetçik çağrıya duyarsız kalmadı

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli, Batman merkez Atatürk İlkokulu öğretmeni Atike Karaaslan’ın kitap çağrısına duyarsız kalmadı.Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli, Batman Atatürk İlkokulu öğretmeni...

Mehmetçik çağrıya duyarsız kalmadı

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli, Batman merkez Atatürk İlkokulu öğretmeni Atike Karaaslan’ın kitap çağrısına duyarsız kalmadı.

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli, Batman Atatürk İlkokulu öğretmeni Atike Karaaslan’a gönderdiği mesajda, “08 Mart 2012 tarihinde Milliyet gazetesinde yayınlanan haber ile okulunuzda kütüphane kurulduğunu ve kitap ihtiyacınız olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Siz değerli öğretmenlerimizin çabalarıyla yaptırılan bu kütüphaneye küçükte olsa katkıda bulunmak adına Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personelinin desteği ile temin etmiş olduğumuz kitapları, ileride ülkenin geleceğine yön verebilecek çocuklarımıza bir ışık olabilmesi amacıyla göndermekten mutluluk duymaktayız” dediler.

Datça Hava Radar Mevzi Komutanlığı personeli tarafından toplanan kitaplar, Batman’a gönderilerek ve çocukların faydalanması için oluşturulan kütüphaneye konacak.

Bu haber toplam 52 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.