Mehmet Tosun mazbatasını aldı

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın hafta sonu gerçekleştirdiği ilçe başkanlığı seçiminde MHP İlçe Başkanlığı seçimini 260 oyla kazanan Mehmet Tosun mazbatasını 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ve aynı zamanda Yüksek Seçim...

Mehmet Tosun mazbatasını aldı

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın hafta sonu gerçekleştirdiği ilçe başkanlığı seçiminde MHP İlçe Başkanlığı seçimini 260 oyla kazanan Mehmet Tosun mazbatasını 3. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi ve aynı zamanda Yüksek Seçim Kurulu Başkan Vekili Kadir Aytaç’tan alarak göreve başladı.

Başkan Mehmet Tosun ve MHP yeni yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldıktan sonra ilk resmi ziyaretlerini Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin’e gerçekleştirdi. Başsavcı Keskin ile bir süre sohbet eden Başkan Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki süreçte yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin ise Başkan Mehmet Tosun ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, şunları söyledi: “Bugünden itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı yeni yönetimi olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Çünkü önümüzde İl Kongremiz ve Genel Seçimlerimiz var. Akabinde de ise 2019 seçimleri var. Bundan sonra İnşallah toplumun her kesiminden yönetimimize aldığımız arkadaşlarımız ile birlikte Türk Milliyetçiliğinden, ülke sevdamızdan taviz vermeden, Bodrum Yarımadamızın sorunlarına duyarlı, her konuda fikri ve projesi olan, ülke meselelerine daha duyarlı bir Milliyetçi Hareket Partisi göreceksiniz. Daha önceki yönetimimizin ve İlçe Başkanımızın bıraktığı yerden tüm hızıyla çalışmaya devam edeceğiz. Şuan için bir çalışma takvimi oluşturuyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde ilk yönetim kurulu toplantımızı da yaparak görev dağılımları gerçekleştireceğiz ve farklı komisyonlar kurmak suretiyle sahada tam anlamıyla çalışan bir Milliyetçi Hareket Partisi kadrosu göreceksiniz. Amacımız Bodrum Yarımadası’ndaki hemşerilerimize hizmet etmektir. Ve buradan da şunu ifade etmek istiyorum, Bodrum’da yaşayan, Bodrum sorunlarına duyarlı olan, siyaset kurumu içerisinde yer almak isteyen her arkadaşımızı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altına davet ediyoruz. Önümüzdeki süreçten itibaren üyelik kayıtlarına da hızla başlayacağız. Ben Yeni Yönetim Kurulumuzun başta Bodrum Yarımadamıza, ülkemize, Milliyetçi Hareket Partisi camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.