Mehmet Tosun: Biz ilkleri yaparken nerdeydiniz?

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nden vatandaşlarla bir araya gelen MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun, rakiplerine seslenerek; “ Biz ilkleri yaparken siz neredeydiniz?” diye sordu.Başkan Mehmet Tosun, hafta sonu MHP Bodrum...

Mehmet Tosun: Biz ilkleri yaparken nerdeydiniz?

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nden vatandaşlarla bir araya gelen MHP Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Tosun, rakiplerine seslenerek; “ Biz ilkleri yaparken siz neredeydiniz?” diye sordu.

Başkan Mehmet Tosun, hafta sonu MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi'nde bir araya gelen vatandaşlara seslendi.

MHP’nin seçim iletişim merkezinde geçtiğimiz hafta başlattığı "Çadır Partisi” bu hafta da yoğun bir katılımla sürdü. Gümbet Kavşağı'ndaki Seçim İletişim Merkezi'ne gelen vatandaşlar, beraberlerinde hazırladıkları yiyecekleri de getirerek, gönüllerince eğlendiler. Grup Derman'ın canlı performansıyla birlik ve beraberlik içerisinde eğlenen vatandaşlara MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da eşlik etti.

Seçim kampanyası süresince defalarca yanlışlığını vurguladığı dedikodu siyaseti ve karalama kampanyaları ile haksız eleştirilere karşı net konuşan Başkan Mehmet Tosun, "Son dönemlerde 'inşaat belediyeciliği' diye bir tanımlama çıkardılar arkadaşlar. Konacık Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerini Konacık Halkı ile tanıştırdı, ilkleri yapan bir belediye, siz neredeydiniz?" diye sordu.

Kamplaştırma Çabalarına Dikkat Çekti

MHP'yi, kendisini ve ekibini karalama yarışına girenlerin farklı yollara başvurduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tosun, "Asla ve asla gençlerimizi ve sizleri, sokakta kamplaşma ortamına çekmek isteyenlere inanmayın arkadaşlar. Onlar o kamplaşma ortamlarından, hizmet etmeyerek iftiradan besleniyorlar. Biz tam tersine Bodrum için çalışacağız, üreteceğiz." diye konuştu.

Başkan Mehmet Tosun, kararlı ve net bir üslupta yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Bizler Bodrumlu bir hemşehriniz olarak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı olarak, bulunduğumuz noktaya karış karış, gece gündüz çalışarak, halkımızın desteğiyle sokaklardan geldik, siz nereden geldiniz?"

"Sığındıkları Tek Şey Genel Seçim Havasına Sokmak"

Başkan Mehmet Tosun, zaman zaman alkışlarla, zaman zaman tezahüratlarla kesilen konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onların tek sığındığı, bu seçimleri genel seçim havasına sokmak. Cumhuriyet ve Atatürk üzerinden siyaset yapıyorlar. Cumhuriyet'e de, Atatürk'e de onlardan fazla sahip çıkıyoruz. Şundan da hiç endişeleri olmasın; ben Ege Bölgesi'nde, Bodrum'da dünyaya gelmiş bir arkadaşınızım. Milliyetçiyim, ülkemi ve vatanımı seviyorum. Sağ olduğum sürece ne camilerimizin minaresindeki ezanı susturabilirler, ne de ay-yıldızlı bayrağımızı göklerden indirebilirler" dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.