Mehmet Erdoğan, Ramazan Ayı’nı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ramazan ayının bereket, paylaşım, hoşgörü ve sabrın yaşandığı bir ay olduğunun altını çizerken, bir mesaj yayınlayarak Ramazan Ayını kutladı.Erdoğan mesajında...

Mehmet Erdoğan, Ramazan Ayı’nı kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Ramazan ayının bereket, paylaşım, hoşgörü ve sabrın yaşandığı bir ay olduğunun altını çizerken, bir mesaj yayınlayarak Ramazan Ayını kutladı.

Erdoğan mesajında şunları söyledi: “Rahmetiyle iki cihan saadeti vadeden, bereketiyle gönülleri zenginleştiren Ramazan ayı; kaygıların ve sorunların geri planda bırakıldığı, sevginin, hoşgörünün ön plana çıkarıldığı, umutların tazelendiği bir aydır.

İnsanın kendisini hesaba çektiği dönemlerin başında Ramazan Ayı gelmektedir. Aynı zamanda insanın en büyük düşmanı olan  nefsin açık veya gizli kötülüklerden arındırıldığı, insan doğasında olan kibrin, sonu gelemeyen isteklerin köreltildiği Ramazan ayı, diğer yandan dargınlıkların ve kırgınlıkların da unutulduğu kutlu bir ay olması sebebiyle huzurun da simgesidir.

Artık; ender rastlanır bazı hassasiyetlerimizin tekrar yeşermesine vesile olmasını dilediğim bu Ramazan ayımızın hayırlara vesile olması diler; tüm Müslüman alemi için hayır, bereket ve huzur getirmesini dilerim.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerime saygı ve muhabbetlerimi sunar; on bir ayın sultanı Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.