MECLİS TOPLANTISI İLK KEZ CANLI YAYINLANDI

MUTSO Meclisinin aylık olağan toplantısında bir ilk yaşandı ve toplantı, tüm üyelerin ve isteyen vatandaşların izleyebilmesi amacıyla canlı yayınlandı.Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık olağan toplantısı,...

MECLİS TOPLANTISI İLK KEZ CANLI YAYINLANDI

MUTSO Meclisinin aylık olağan toplantısında bir ilk yaşandı ve toplantı, tüm üyelerin ve isteyen vatandaşların izleyebilmesi amacıyla canlı yayınlandı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Meclisi aylık olağan toplantısı, Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle video konferans yöntemi ile düzenlenen toplantıda bir ilk yaşandı. Meclis toplantısı, MUTSO üyeleri ve isteyen vatandaşların izleyebilmesi amacıyla canlı olarak yayınlandı.

Öğretmenler gününde gerçekleştirilen toplantıda, Atatürk’ün sözü ile toplantıyı açan Meclis Başkanı Özcan: “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi ‘Gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir.’ Tüm kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.” dedi. Başkan Özcan ayrıca, “Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ilk kez bir toplantısını canlı olarak yayınlamakta. Bu ilkin yaşandığı toplantımızda, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Sayın Ahmet Ekecan bizlerle birlikte. Yeni çıkan 7256 sayılı yasayla ilgili düzenlemeleri bizlere aktaracak. Kendisine teşekkür ediyor, verimli bir toplantı olmasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Sayın Ahmet Ekecan, canlı yayında, MUTSO üyelerine, 7256 sayılı kanun uyarınca SGK’ya olan prim ve idari para ceza borçlarının yapılandırılmasına ilişkin bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Meclis üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve Disiplin Kurulu Başkanın katılım sağladığı toplantı, SGK İl Müdürünün sunumunun ardından günde maddeleri ile sürdü. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan’ın Yönetim Kurulunun aylık faaliyetlerine ilişkin gerçekleştirdiği sunumu ile sona erdi.

 

GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.