Mazı, adaylığını açıkladı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda beraberindekilerle basın toplantısı düzenleyen Mazı, oluşturdukları liste ile kendilerine "Gelişim Grubu" adını verdiklerini söyledi.Mazı, seçimlerde yönetimi değiştirmek ve...

Mazı, adaylığını açıkladı.

Milas Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda beraberindekilerle basın toplantısı düzenleyen Mazı, oluşturdukları liste ile kendilerine "Gelişim Grubu" adını verdiklerini söyledi.

Mazı, seçimlerde yönetimi değiştirmek ve üreticiye daha iyi hizmet verebilmek adına aday olduklarını belirterek, borsada işlem yaptıran gerçek ya da tüzel kişilerin çok olmasına rağmen üye sayısının az olduğunu ifade etti. Bu nedenle meslek komiteleri oluşturulamadığını anlatan Mazı, "Meslek komitelerinin görevini meclis yapacaktır. Bu nedenle meclisin oluşumuna çok önem veriyoruz. Meclisimiz zeytinyağı, bal, kasaplar, besiciler, balıkçılık, süt ve süt ürünleri, orman tali ürünleri sektörü ve Tarım Kredi Kooperatifleri temsilcilerinden oluşacaktır. Bu sayede sektör sorunları meclise taşınarak çözüm yolları aranacak" dedi.

Mazı, listesindeki isimleri tanıttıktan sonra göreve gelmeleri durumunda yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mazı; “Borsamızda işlem yaptıran gerçek yada tüzel kişilerin çok olmasına rağmen, borsamız üye sayısı azdır. Bu nedenle meslek komiteleri oluşturulamamaktadır. Meslek komitelerinin görevini meclis yapacaktır. Bu nedenle meclisin oluşumuna çok önem veriyoruz. Meclisimiz, Zeytinyağ sektörü, Bal sektörü, Kasaplar, Besiciler, Balıkçılık sektörü, Süt ve Süt Ürünü üretenler sektörü, Orman tali ürünleri sektörü ve Tarım Kredi Kooperatifleri temsilcilerinden oluşacaktır. Böylelikle sektörün sorunları, mecliste bulunan sektör temsilcileri vasıtasıyla, meclise taşınacak ve çözüm üretilecektir.

Değerli üyeler, kıymetli basın mensupları, biz Ticaret Borsası Değişim Grubu olarak, hizmet için varız. Yapacağımız hizmetlerle makam adamı, değil gönül adamı olmak istiyoruz. Borsamızı, noter vazifesi gören kurum olmaktan çıkarıp, hizmet üreten, ekonomiye güç katan ve tarımsal sanayinin oluşmasında öncülük yapan kurum haline getirmek istiyoruz. Aşağıda maddeler halinde sıraladığımız projelerimizi, vereceğiniz güç ile gerçekleştirmeyi taahhüt ediyoruz.”diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.