Mavidağ Muğlaspor’a sponsor oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Merpez Grup bünyesinde Mavidağ Su Firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.Türk sporuna Rıdvan Dilmen ve Sercan Görgülü gibi birçok ünlü futbolcu yetiştiren ve...

Mavidağ Muğlaspor’a sponsor oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Muğlaspor, Merpez Grup bünyesinde Mavidağ Su Firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türk sporuna Rıdvan Dilmen ve Sercan Görgülü gibi birçok ünlü futbolcu yetiştiren ve şu anda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden Muğlaspor, yıllar sonra bir firma ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Köyceğiz’de doğal kaynak su işletmesi yapan Mavidağ ile sponsorluk imzalayan Muğlaspor, bundan sonra forma reklamlarında Mavidağ logosunu kullanacak. Muğla Belediyesi Konaklatı İskender Alper salonunda düzenlenen sponsorluk sözleşmesine törenine Vali Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon komutanı Jandarma Kurmay Albay Halil Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Daşgın, Mavidağ firmasının sahipleri Orhan ve Mehmet Merpez kardeşler, 48 Taraftarlar Derneği Başkanı Neşet Palu, eski başkanlar, eski futbolcular, Muğlaspor’lu mevcut futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Törende konuşan Muğlaspor Kulüp Başkanı Eminer İçten, başarıya ulaşmanın yolunun inanç ve sevgiden geçtiğini söyledi. İçten, “1967 yılında Muğlaspor kulübü kurulduktan bugüne kadar çeşitli liglerde mücadele etti. Fakat hep borcunu kurumsal bir kimlik içerisinde sadık kaldı. Mavidağ firmasını ziyarete gittiğimizde kulübümüzün içinde bulunduğu durumu anlattık. Biz kendilerinden küçük de olsa maddi yardım beklerken, Orhan ve Mehmet Merpez kardeşler bizi dinledikten sonra Muğlaspor’a sponsor olmaya karar verdiler. Kendilerine buradan Muğlaspor’a verdikleri destek nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Muğlaspor’a sponsor olan firma sahiplerinden Mehmet Merpez, Muğla’dan kazandıklarını yine Muğla için harcayacaklarını belirtti. Vali Güvençer ise tarlada izi olmayanın harmanda gözünün olmaması gerektiğini söyleyerek, “Muğlaspor bizim ortak sevdamız. Eğer bir gün Muğlaspor şampiyonluk gecesi düzenleyecek ise, bugün ben burada olmazsam, şampiyonluk gecesinde de olmamam gerekiyor. Muğlaspor’a can suyu denilmiş. Muğlaspor yeni dikilmiş bir fidan değil. 1967 yılından bu yana var olan bir kulüp. Muğlaspor’a destek veren Merpez ailesini kutluyorum” dedi.

Sponsorluk sözleşmesi Vali, Garnizon Komutanı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor İl Müdürü nezaretinde Kulüp Başkanı Eminer İçten ile Merpez ailesi arasında imzalandı.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.