Mavi Kapak şampiyonu belli oldu

Topladığı mavi kapaklar ile engellilere umut ışığı olmayı amaçlayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyesi Şerife Yılmaz, 16 yaşındaki yürüme engelli bir gencin hayatını kolaylaştırdı.Çağdaş Yaşamı...

Mavi Kapak şampiyonu belli oldu

Topladığı mavi kapaklar ile engellilere umut ışığı olmayı amaçlayan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi üyesi Şerife Yılmaz, 16 yaşındaki yürüme engelli bir gencin hayatını kolaylaştırdı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi ve Fethiye Zihinsel Özürlüler Derneği işbirliğinde 16 yaşındaki SMA hastası 16 yaşındaki Arda Ermiş’e bir tekerlekli sandalye hediye edildi. Şu zamana kadar 509 bin 550 kapak toplayan Şerife Yılmaz, bu yardım faaliyetini sürdüreceğini söyledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz, yaptığı açıklamada, “Şerife Yılmaz derneğimizin üyesidir. Engelli insanlarımıza yardım etme konusundaki üstün gayretini yakından biliyoruz. Fethiye Zihinsel Özürlüler Derneği ile yaptığımız işbirliği sonucunda ihtiyaç sahiplerine engelli aracı temin edeceğiz. Bu tekerlekli sandalye Şerife Hanım topladığı kapaklar sayesinde elimize ulaştı. Kendisine özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan bir işin yerine ulaşması gerçekten çok önemli” dedi.

Yardımsever Şerife Yılmaz ise “Kapak toplamamda bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Komşularım ve işletmeler büyük katkıda bulundu. 509 bin 550 kapağı 7 aylık bir sürede topladım. Engellilerimize umut ışığı olabilmek amacıyla bu işe baş koydum. Günde 20-25 kilometre yol yürüyorum” diye konuştu.

Fethiye Zihinsel Özürlüler Derneği Başkanı Necdet Yaman katkıda bulunanlara teşekkür ederken, “Sivil toplum kuruluşlarının dayanışma örneğinin bir tanesini daha yaşıyoruz. Katkılarından dolayı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmaz ve Şerife Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Engelliler adına bu duyarlılığın artmasını ve halkımızın da buna destek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.