Master Class Oto Kuaförü açıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde Master Class Oto Kuaförü genç girişimci Uğur Ergin tarafından açıldı.Mustafa YıldırımMuğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde Master Class Oto Kuaförü genç...

Master Class Oto Kuaförü açıldı

Muğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde Master Class Oto Kuaförü genç girişimci Uğur Ergin tarafından açıldı.

Mustafa Yıldırım

Muğla’nın Menteşe ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde Master Class Oto Kuaförü genç girişimci Uğur Ergin tarafından hizmete açıldı. Yaklaşık 5 yıldır araç yıkama sektöründe çalıştığını söyleyen Ergin, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için kendi işinin patronu olmaya karar verdiğini belirtti.

Genç girişimci Uğur Ergin araç iç dış temizliği titizlik ve özenle yaptığını belirterek, “Yaklaşık olarak 5 yıldır araç yıkama temizlik sektöründe çalışıyorum. Müşterilerimizi memnun etmek elbette boynumuzun borcu. Sektöre girme amacım daha iyi hizmet verebilmek, gelen araçları daha özenli ve titizlikle işlerini yapmak” dedi.

ARAÇ YIKAMA HİZMETLERİ

Genç girişimci Ergin, açmış olduğu araç yıkama sektöründe sadece yıkama hizmeti olmadığını far temizleme, iç temizlik, koltuk yıkama, detaylı temizlik, motor yıkamaya kadar bütün hizmetleri sunduklarını söyleyerek, Muğla halkının hizmetinde olduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.