Martı Otele Sertifika

Martı Resort Deluxe, Avrupa'da birçok tur operatörünün ortak olarak çalıştığı ve bağlı bulunduğu Travelife'dan Travelife Gold sertifikasını Marmaris'ten almaya hak kazanan tek otel oldu. TUİ Travelife yetkilisi Thorsten Harder...

Martı Otele Sertifika

Martı Resort Deluxe, Avrupa'da birçok tur operatörünün ortak olarak çalıştığı ve bağlı bulunduğu Travelife'dan Travelife Gold sertifikasını Marmaris'ten almaya hak kazanan tek otel oldu. TUİ Travelife yetkilisi Thorsten Harder yaptığı açıklamada Türkiye'de bu ödüle sahip yalnızca 35 otel olduğunu ve Marmaris Bölgesi'nde de ilk olarak Martı Resort'un bu ödülü aldığı belirtti.

Martı Resort Otel'de düzenlenen ödül törenine, Marmaris Kaymakamı Ali Galip Saral, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Hollanda Marmaris Fahri Konsolosu Murat Azgun ve mülki amirler ile turizmciler katıldı. Marmaris'in tek Travelife Gold sertifikalı oteli Martı Resort ödülünü törenle aldı. Martı Resort Otel Genel Müdürü Ali Hazar, "Bu ödülü yalnız Martı Otellerine Değil tüm Marmaris'e mal ediyoruz ve hep birlikte Marmaris'in önde gelen turizm merkezlerinden biri haline gelmesi için çalışmalarımızı devam ettirmeyi bir milli görev olarak alıyoruz” dedi.

Genel Müdür Hazar konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “2012 Yılı martı grubu için atılım yılı olmuş ve mevcut tesislerimize ilaveten iki yeni tesisimiz daha hizmete girmiştir. Orhaniye'de bulunan Marinamız modern, çağdaş ve teknecilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan hizmetleri ile yenilenmiş ve marinamızın içerisinde bulunan 32 odalı Martı Hemithea Butik Otelimiz A Plus Müşteri profiline uygun olarak yapılmıştır. İstanbul Taksim'de 270 odalı ve 5 yıldızlı yeni otelimiz Martı İstanbul ise Temmuz ayı itibarı ile misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur. Bu arada Mevcut tesislerimizde yenilenmiş hizmet kalitemiz yükseltilmiş ve misafir memnuniyeti ön planda tutulup birçok ödül alınmıştır. Bildiğiniz üzere günümüzde sürdürülebilir Turizm Programları çok büyük önem kazanmıştır. Sürdürülebilir turizm enerji, atık ve su tüketimini azaltarak çevre üzerindeki olumsuz etkileri en aza indirir. İstihdam imkanı ve bölge insanlarına iş imkanları sağlayarak destinasyon için ekonomik faydalar sağlar. Mal ve hizmetleri yerel kaynaklardan satın alarak yerel topluluklara sağlanan sosyal hakları arttırır. Travelife sürdürüle birlik sistemi daha az masraf, daha çok kazanç, yüksek motivasyonlu personel, daha güçlü firma imajı ve daha güçlü toplumsal bağları beraberinde getirir. Travelife Turizm sektörü içinde sürdürülebilirlik ilkelerini etkin şekilde tanıtmak ve desteklemek için kurulan dünya çapında sosyal meselelere ve çevre konularına önem veren bağımsız ve enternasyonal birkaç projeden biridir. Sistem kurumsal sosyal sorumluluk profilinin artırılmasına yardımcı olurken aynı zamanda masrafların nasıl azaltılabilmesi ve sayede turizmin kaynağı olan çevrenin korunması hakkında yol gösterir."

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.