MARMARİS’TEN MÜJDELİ HABER

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDIMuğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz Perşembe günü çıkan orman yangını 8. Günün ardından kontrol altına alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Geçen hafta Perşembe günü başlayan...

MARMARİS’TEN MÜJDELİ HABER

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz Perşembe günü çıkan orman yangını 8. Günün ardından kontrol altına alındı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Geçen hafta Perşembe günü başlayan yangın bugün Perşembe günü, 8. günde son buldu. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Marmaris’i o güzel günlerine yeniden hep birlikte kavuşturacağız” dedi.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın Armutalan, Hisarönü, Asparan, Orhaniye, Osmaniye, Turgut, Bayır, Turunç, Çiftlik, Kumlubük ve Amaos mevkiinde çıkan yangınlar 8. Günün ardından kontrol altına alındı.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Oktay,  “Geçen hafta Perşembe günü başlayan yangın bugün Perşembe günü 8. Günde son buldu. Başta köylülerimize, farklı illerden gelen ekiplerime çok teşekkür ederim. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Yaralarımızı sarmak için Osmaniye Mahallesine geldim.  Sahada bir takım tespitleri yapıyoruz. Bundan sonraki süreçte hepimize düşen bir görev var. Ağaçlarımızı ve orada yaşayan canlılarımızı kaybettik. Bundan sonra çok daha dikkatli olacağız. Çevremize çok daha fazla sahip çıkacağız. Marmaris’i o güzel günlerine yeniden hep birlikte kavuşturacağız” dedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.