Marmaris’te WRC Türkiye Rallisi heyecanı

Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. ayağı Türkiye Rallisi'nin seremoni startı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla Marmaris’te verildi.Sinem KarakayaDünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. ayağı Türkiye...

Marmaris’te WRC Türkiye Rallisi heyecanı

Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. ayağı Türkiye Rallisi'nin seremoni startı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla Marmaris’te verildi.

Sinem Karakaya

Dünya Ralli Şampiyonası'nın (WRC) 5. ayağı Türkiye Rallisi'nin seremoni startı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla Marmaris’te verildi.

Marmaris Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Ersoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, TOSFED Onursal Başkanı Serkan Yazıcı ve TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı rallide yarışacak sporcuların seremoni startını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı Himayelerine alınan, Dünya Ralli Şampiyonası’nın 5. ayağına Türkiye, Fransa, İngiltere, Finlandiya, Estonya, Belçika, Monako, Norveç, Avusturya, İsviçre, Bolivya, Amerika, İspanya, İtalya, Arjantin, Şili, Polonya gibi 19 ülkeden, 65 otomobil ve 130 sporcu katılıyor.

Yağız Avcı, Burak Çukurova, Uğur Soylu, Sébastien Loeb, Sébastien Ogier, Ott Tanak ve Pierre-Louis Loubet gibi dünyaca ünlü sporcuların katıldığı Türkiye Rallisi Marmaris Atatürk Meydanı’ndaki start seremonisi ile başladı. 3 gün boyunca 707 kilometre uzunluğundaki zorlu ralli, Marmaris ve Datça bölgelerindeki 12 özel etapta yaşanacak mücadelenin ardından 20 Eylül Pazar günü Asparan’da yer alan servis parkta ödül töreni ile son bulacak.

Seremoninin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve beraberindeki heyet İlçede yapılmış ve yapımı devam eden spor yatırımlarını inceledi.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.