Marmaris’te uyuşturucu operasyonu

Marmaris ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi göz altına alındı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, uyuşturucu...

Marmaris’te uyuşturucu operasyonu

Marmaris ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 5 kişi göz altına alındı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu, uyuşturucu tacirlerinin turizm sezonuyla birlikte artan nüfus yoğunluğunu fırsat bilerek, Marmaris'te eğlence mekanlarında piyasaya sürmek için uyuşturucu madde temin ettikleri tespit edildi. "Sokak satıcısı" olarak tabir edilen ve uyuşturucu kullananlara bu maddeleri küçük parçalar halinde sattıkları belirlenen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda M.E, A.U, Y.O, E.S. ve R.T gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda satışa hazır hale getirilmiş küçük paketler halinde 211 gram esrar, 4 uyuşturucu hap, 3 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu içiminde kullanılan nargile düzeneği ve 80 tabanca fişeği ele geçirildi.

Zanlıların, sorgularının ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.