Marmaris’te oryantal mafya iddiası

Marmaris ilçesinde otellerde animasyon gösterisi yapan Roman Dans grubu üyeleri, kendilerini tehdit ederek para isteyen kişiler tarafından darp edildiklerini iddia etti. Roman grup, oryantal mafyasıyla karşı karşıya olduklarını ileri...

Marmaris’te oryantal mafya iddiası

Marmaris ilçesinde otellerde animasyon gösterisi yapan Roman Dans grubu üyeleri, kendilerini tehdit ederek para isteyen kişiler tarafından darp edildiklerini iddia etti. Roman grup, oryantal mafyasıyla karşı karşıya olduklarını ileri sürerek yetkililerden yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Yetenek Sizsiziniz” programına da katılan İzmirli Roman Ateşi Dans grubu, Marmaris’e gelerek otellerde turistlere animasyon dans gösterisi sunmaya başladı. Ancak iddiaya göre, iki kişi gruptan kazançlarının yüzde 30’unu kendilerine vermesini istedi, aksi halde Marmaris’teki otellerde gösteri yapmalarına izin vermeyeceklerini söyledi. Roman Dans Grubu ise kendilerinden zorla para istenmesine karşı çıktılar. Bu isteğe olumsuz yanıt veren grubu Yalancıboğaz’a görüşme için çağıran iki kişi darp etti. Grubun lideri Serkan Açıkca(38), “Marmaris’te oryantal mafyası var. Bu kişiler otellerde Türk gecesi ve animasyon gösterileri sunan grupları yöneterek kazançlarından pay alıyorlar. Bizden de istediler. Fakat gösterilerden bize 40 lira para kalıyor. Bu kazancımızı da onlarla paylaşırsak evimize nasıl ekmek götüreceğiz. Yetkililerin bir an önce bu işe el atmasını bekliyoruz” dedi.

Sırtından ve kollarından yaralanan Roman Dans grubu lideri Serkan Açıkca ve Necati Sepetçier (37), Marmaris Devlet Hastanesi’nde tedavilerinin ardından ifade için İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.