Marmaris'te Duatlon heyecanı

Spor kenti Marmaris Duatlon heyecanına sahne oldu. Triatlon Federasyonu'nun yarış takviminde yer alan Marmaris Duatlonu miniklerin startı ile başladı. Ardından yıldızlar, gençler, paralimpik ve elitler mücadele etti.Marmaris'te hava...

Marmaris'te Duatlon heyecanı

Spor kenti Marmaris Duatlon heyecanına sahne oldu. Triatlon Federasyonu'nun yarış takviminde yer alan Marmaris Duatlonu miniklerin startı ile başladı. Ardından yıldızlar, gençler, paralimpik ve elitler mücadele etti.

Marmaris'te hava sıcaklığı 21 derece ölçülürken, sporcular yaş gruplarına göre değişen mesafelerde önce koştu, ardından bisiklete bindi ve tekrar koşarak parkuru tamamladı. Bursa, İzmir, Antalya, Balıkesir, Kütahya, Sakarya, Kocaeli, Tokat gibi illerden yaklaşık 400 lisanslı sporcunun katıldığı yarışların 2. gününde 09.00'dan itibaren yaş grupları ve halk duatlonu koşuldu. Marmaris Duatlonu'nun 2. günü hem karada, hem denizde renkli görüntülerle son buldu. Marmaris Körfezi Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen kış trofesi 3. ayak yarışlarına sahne olurken, karada ise duatlon sporcularının renkli mücadelesi vardı.

Farklı yaş gruplarından sporcuların yarışıyla başlayan duatlonda 2. gün 11.00'da başlayan halk duatlonuyla son buldu. Halk duatlonunda 35 yaş üstü bayanlar ve erkeklerde her iki birincinin de Marmaris Belediyesi çalışanı olması personele büyük sevinç yaşattı. Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner ve meclis üyesi Acar Ünlü de yarışmacılar arasındaydı. Parkuru başarıyla tamamlayan Öner ve Ünlü madalyasını Federasyon temsilcilerinden aldı.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.