Marmaris’te Deniz Temizliği kampanyası

Marmaris'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "Deniz Temiz Mutlu Marmaris" sloganıyla deniz temizliği kampanyası başlatıldı.Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kampanyaya dalgıç okulları, dalgıç polisler ve Sahil...

Marmaris’te Deniz Temizliği kampanyası

Marmaris'te Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında "Deniz Temiz Mutlu Marmaris" sloganıyla deniz temizliği kampanyası başlatıldı.

Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kampanyaya dalgıç okulları, dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar ve AKUT katıldı. 10 Nisan'da Uzunyalı'da yapılan deniz temizliği için 14 dalgıç dalış yaptı. Marmaris Belediyesi'nin de lojistik destek verdiği kampanyada dalgıçlar deniz canlılarının hayatını tehlikeye atan ve kirlilik yaratan çöpleri kıyıya çıkarttı. Günlük gezi teknelerinin kullandığı tahmin edilen araç lastiklerinin çoğunlukta olduğu çöpler, Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından alındı. Gün boyunca devam eden temizlik çalışmasında dalgıçlar Marmaris'te denizin düşünüldüğü gibi kirli olmadığını aksine tatilcilerin güvenle denize girebileceğini söyledi.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.