Marmaris'te arıcı kazası

Muğla’nın Marmaris ilçesinde arı kamyoneti uçurumdan yuvarlandı. Olaya müdahil olan Tarım İlçe Müdürü Necmettin Kaya, arı saldırısı nedeniyle hastanelik oldu.Sinem KarakayaMuğla’nın Marmaris ilçesinde arı kovanı taşıyan...

Marmaris'te arıcı kazası

Muğla’nın Marmaris ilçesinde arı kamyoneti uçurumdan yuvarlandı. Olaya müdahil olan Tarım İlçe Müdürü Necmettin Kaya, arı saldırısı nedeniyle hastanelik oldu.

Sinem Karakaya

Muğla’nın Marmaris ilçesinde arı kovanı taşıyan bir kamyonet uçurumdan yuvarlandı. Meydana gelen kazada yaklaşık 100 kovan arı kolonisi çevreye dağıldı. Kaza sonrası Tarım İlçe Müdürlüğü kaza mahalline ulaşarak müdahalede bulundu.

Edinilen bilgiye göre kaza,  gündüz saatlerinde Marmaris’in İçmeler Osmaniye Mahallesi arasında meydana geldi. Kazada kamyonet hurdaya dönerken üzerindeki arı kolonisi dolu kovanlar da parçalanınca bölge bir anda kızgınlaşan arıların istilasına uğradı. Çevre sakinlerinin kazayı ihbar etmesi sonucu, koruyucu kıyafetle bölgeye gelen ekipler önce yaralı sürücü ve arıcıyı kurtarıp hastaneye kaldırdı. Olaya müdahil olan Tarım İlçe Müdürü Necmettin Kaya, arı saldırısı nedeniyle hastanelik oldu.

Kazadan sonra kurtarma çalışması yaptığı sırada arıların saldırısı sonucu yaralan İlçe Tarım Müdürü Kaya’nın durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.