Marmarisspor’un Milli gururları

Marmaris Spor Kulübünün yetiştirdiği futbolcu genç yetenekler , U14 Milli Takım kampına seçilerek ilçenin gururu oldu.U14 Milli Takımı, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği hazırlık...

Marmarisspor’un Milli gururları

Marmaris Spor Kulübünün yetiştirdiği futbolcu genç yetenekler , U14 Milli Takım kampına seçilerek ilçenin gururu oldu.

U14 Milli Takımı, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği hazırlık kampı sona erdi.

15 Mart Pazar günü toplanan oyuncular, U14 Milli Takımı Teknik Direktörü Güngör Şahinkaya ve antrenör Adnan Örnek gözetiminde gerçekleşen çalışmaların ardından dün kamptan ayrıldı.

Kampta yer alan genç futbolculara, 17 Mart Salı günü teknik testler uygulandı. Futbolculara, aynı gün Milli Takımlar Fiziksel Performans Departmanı Sorumlusu Levent Şahin gözetiminde de fiziksel performans testleri yapıldı.İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyeleri ve öğrencilerinin işbirliği, katılımı ile performans antrenörleri Ömür Serdal Altunsöz ve Muratcan Üner gözetiminde gerçekleşen çalışmada ,oyunculara esneklik, çabukluk, patlayıcı kuvvet, sürat ve dayanaklılık testleri uygulandı.

Teknik Direktör Güngör Şahinkaya yönetimindeki U14 Milli Takımı'nın hazırlık kampına Marmarisspor da yetişen ve ve gittiği takımlarda başarılarını devam ettiren Emircan Sarı Altınorduspor, Halil İbrahim Karavuş Akhisar Belediye Gençlik Spor adına katılarak kulübün ve ilçenin de gururu oldular.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.