Marmarisspor Eşya Piyangosu düzenledi

Marmaris'in en önemli spor kulüplerinden ve yüzlerce gence futbol oynama ve öğrenme imkanı sunan Marmarisspor Kulübü, eşya piyangosu düzenliyor.31 Aralık 2012 tarihinde Milli Piyango Yılbaşı çekilişine göre düzenlenen Eşya...

Marmarisspor Eşya Piyangosu düzenledi

Marmaris'in en önemli spor kulüplerinden ve yüzlerce gence futbol oynama ve öğrenme imkanı sunan Marmarisspor Kulübü, eşya piyangosu düzenliyor.

31 Aralık 2012 tarihinde Milli Piyango Yılbaşı çekilişine göre düzenlenen Eşya piyangosu 5 TL’den satışa sunuldu. Eşya piyangosunda Motrsikletten, LCD Televizyonlara kadar bir çok hediye bulunuyor.

Konu ile ile gili Marmarisspor Kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi; "Marmaris Spor Kulübümüzün büyümesi ve siz değerli Marmaris’lilere daha iyi hizmet ve çocuklarımız için daha iyi çalışma ortamı yaratmak için oluşturduğumuz bu eşya piyangosunun hayırlı olmasını dileriz.31 Aralık 2012 tarihinde Milli Piyango Yılbaşı çekilişine göre düzenlenen Eşya piyangomuzun Bilet fiyatlarını herkes alabilsin diye 5 TL olarak belirleyen kulübümüz katılımın geniş bir kitleye yayılmasını hedeflemektedir.Hediyeler ve çekiliş ile ilgili ayrıntılı bilgiyi www.marmarissporkulubu.com internet sayfamızda bulabilirsiniz. Spor sadece belli sınıf, mezhep, din, dil, ırk ve siyaseti gözetmeden herkesin yapabildiği ve ulaşabildiği bir hizmet olmalı düşüncesinde olan Marmaris Spor kulübümüz çocuklarımıza daha iyi ve kaliteli bir ortamda kaliteli eğitim vermek amacındadır. Marmaris’in çocuklarından değerli insan ve sporcular yetiştirmek isteyen Marmaris Spor Kulübümüz. Siz değerli Marmarislerin desteğini beklemektedir"

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.