Marmaris’e sezonun ilk gemisi yanaştı

SAGA Kruvaziyer firmasına bağlı "Saga Pearl II" isimli lüks kruvaziyer gemisi Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi.Malta bayraklı, 18 591 GRT ve 164 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 366 İngiliz yolcusu ve...

Marmaris’e sezonun ilk gemisi yanaştı

SAGA Kruvaziyer firmasına bağlı "Saga Pearl II" isimli lüks kruvaziyer gemisi Marmaris Limanı'na ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Malta bayraklı, 18 591 GRT ve 164 metre uzunluğundaki gemi, sabah saat 08:00’de 366 İngiliz yolcusu ve 263 mürettebatı ile Marmaris limanına yanaştı.

Saga Pearl II gemisinin Marmaris’e ilk ziyareti olması nedeniyle, geminin yolcuları için limanda “Mini Türk Pazarı” kuruldu. Yolcular gemiden inerken Karanfil çiçekleri verildi ve Mehteran takımı ile karşılandı. Pazarda lokum ve baklava gibi geleneksel Türk tatlıları yolculara ikram edildi. Güzel havayı fırsat bilen turistlerin büyük bir çoğunluğu Marmaris’’te alışveriş yapmak için çarşıya giderken, bazi yolcular da farklı turlara çıkmayı tercih ettiler. Akşam 17:00’de Limasol limanına gitmek üzere Marmaris’ten ayrılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.