Marmaris’e Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Marmaris ilçesinde faaliyette bulunan turistik tesis, TUI İngiltere ve İrlanda First Choice’un verdiği müşteri memnuniyeti ödülüne layık görüldü.Marmaris’te hizmet veren Club Alize otel , TUI İngiltere ve İrlanda’nın şirketi...

Marmaris’e Müşteri Memnuniyeti Ödülü

Marmaris ilçesinde faaliyette bulunan turistik tesis, TUI İngiltere ve İrlanda First Choice’un verdiği müşteri memnuniyeti ödülüne layık görüldü.

Marmaris’te hizmet veren Club Alize otel , TUI İngiltere ve İrlanda’nın şirketi olan First Choice tarafından müşterilerini en çok memnun eden otele verilen Gold Medal 2013” ödülüne layık görüldü. Best Premier Accomodation Overall Winner - Gold Medal, TUI İngiltere ve İrlanda’nın şirketi olan First Choice kataloglarında (Ana Katalog, Premier Katalog) yer alan tesisler içinde, misafir memnuniyet oranı % 95’ın üzerinde olan otellere verilen bir ödüllendirme sistemi. Kategorilere göre sınıflandırılan TUI UK & Ireland - First Choice "Best First Choice Premier Accommodation” kategorisi; diğer kategoriler arasında en prestijli kategori olarak değerlendiriliyor. Her kategoride "İyilerin En İyisi" olarak seçilen otellere layık görülen "Overall Winner" ödülü misafirlerini en çok memnun eden otele veriliyor.Otel sahibi Mustafa Çoban, ödülü almaktan mutluluk duyduklarını söyledi.Çoban, “Böyle anlamlı bir ödülü Marmaris’e getirdiğimiz için mutluyuz. Alınan ödül, Marmaris turizmine hem katkı sağlayacak hem de hizmet kalitesini yükseltecektir” dedi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.