Marmaris'e denizden turist akını

Marmaris İlçesi'ne Haziran ayında dev gemiler 17 sefer ile 22 bin 613 yabancı turist getirerek esnafın yüzünü güldürecek.Marmaris Liman İşletme A.Ş. yazılı olarak yaptığı açıklamada Haziran ayı sonuna kadar ilçeye çoğunluğu...

Marmaris'e denizden turist akını

Marmaris İlçesi'ne Haziran ayında dev gemiler 17 sefer ile 22 bin 613 yabancı turist getirerek esnafın yüzünü güldürecek.

Marmaris Liman İşletme A.Ş. yazılı olarak yaptığı açıklamada Haziran ayı sonuna kadar ilçeye çoğunluğu 40 yaş ve üstü zengin Avrupalı 22 bin 613 turistin gemilerle geleceğini bildirdi. Panama bayraklı lüks yolcu gemisi Orient Queen II tarafından zengin Lübnanlı turistleri Marmaris'e getireceği ilk sefer 1 Haziran'da başlayacak. Ay sonuna kadar beş sefer yapacak olan yolcu gemisi toplam 1 bin 600 turist getirecek.

8 Haziran tarihinde ilk büyük yolcu gemisi ’Horizon’ Marmaris Limanı’na demir atacak. ,

Marmaris Liman İşletme Anonim Şirketi Genel Müdürü Şükrü Tugay, Haziran ayı içinde dünyaca ünlü turizm acentesi Thomos Cook’un gemilerinden 'Thomson Celebration’un 4, AİDA Grubu’nun gözde gemilerinden 'Denizlerin Divası' olarak adlandırılan 'Aida Diva’nın 2, sefer düzenleyeceğini söyledi. Tugay, "Seferlerle her ay 40- 60 yaş arası zengin Fransız, İtalyan, Alman, Hollandalı, İsveçli, Danimarkalı ve İsrailli 20 binin üzerinde turist gelecek. Seferler kasım sonuna kadar sürecek. İlçe ekonomisi canlanacak" dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.