Marmaris sahilleri de doldu

Ramazan Bayramı tatili için Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerine gelerek otellerine yerleşen yerli turistler, bayramın ilk gününde hava sıcaklıklarının 39 dereceyi bulması nedeniyle plajlara akın etti. Yabancı turistlerin de...

Marmaris sahilleri de doldu

Ramazan Bayramı tatili için Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerine gelerek otellerine yerleşen yerli turistler, bayramın ilk gününde hava sıcaklıklarının 39 dereceyi bulması nedeniyle plajlara akın etti. Yabancı turistlerin de çok sayıda bulunduğu sahillerde, yerli turistlerin katılmasıyla yoğunluk yaşandı.

Bayramın birinci günü ilçede Belediye Halk Plajı, Uzunyalı Sahili ve İçmeler Plajı'nı dolduran turistler, şezlonglara uzanarak güneşin tadını çıkartırken, sık sık denize girerek serinledi. Deniz suyu sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü tatil beldesinde, indirimlerden faydalanan vatandaşlar gün boyu jet sky, banana ve paraşüt gibi su sporlarında heyecan aradı.

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği yetkilileri, Marmaris'in son bir kaç yıldır Türk turistlerin ilk tercihleri arasında yer almaya başladığını söyleyerek, Ramazan Bayramı'nda bölgenin nitelikli konaklama tesislerinin doluluk oranın % 90 oranına çıktığını bildirdi. İlçedeki birçok otelin yüzde 90 doluluk oranına ulaştığına dikkati çeken yetkililer, Ramazan ayı dolayısıyla iç pazarda yaşanan gerilemenin bayram tatilinde giderilmesini beklediklerini kaydetti.

Öte yandan Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, hava sıcaklıkları ay sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi.(İHA)

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.