MARMARİS MHP’DE MEHTERLİ ADAY TANITIMI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Marmaris Belediye Başkan Adaylığı açıklanan işadamı Zafer Alkan için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.30 Mart yerel seçimler yaklaşırken partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla...

MARMARİS MHP’DE MEHTERLİ ADAY TANITIMI

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Marmaris Belediye Başkan Adaylığı açıklanan işadamı Zafer Alkan için aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

30 Mart yerel seçimler yaklaşırken partilerin seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.MHP Marmaris İlçe Teşkilatı belediye başkan adaylığını açıkladığı İşadamı Zafer Alkan İçin Pineta Park otelde tanıtım Tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.Tanıtım toplantısına MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Erol Gül, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Marmaris İlçe Başkanı Fatih kaplan, ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Fatih Kaplan MHP’li belediyelerin ülke çapında başarılı olduğunu iddia etti. Kaplan, konuşmasında MHP’li Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli’nin 10 yıllık icraatını örnek göstererek, “Biz burada bu belediyemizin yaptıklarını anlatmaya kalksak günler yetmez” ifadelerini kullandı.

MYK üyesi Erol Gül ise ülkede yaşanan sıkıntıların çözümünün MHP iktidarı olacağını söyledi. Gül, “Yaşadığınız yerde MHP’yi iktidara getirmek sonrada genelde iktidarın yönetimini almak için tüm milliyetçilerin el ele 24 saat çalışması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkan Adayı Zafer Alkan ise “Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli olmak üzere MHP Genel Merkezi ile il ve ilçe yöneticilerime teşekkür ediyorum” diye başladığı konuşmasında şunları söyledi:

“Dünyanın en güzel yerlerinden birinde yaşıyoruz ama içinde yaşadığımız güzelliğin tadını çıkarmak yerine gerilim ve kavgalarla vakit geçiriyoruz. Biz Marmaris yaşayanları olarak siyasi kutuplaşma ve kavgadan bıktık. Şimdi Marmaris’i seven ve burada yaşamayı seçmiş herekse bu gerilim ortamından bu güzel yeri kurtarma sorumluluğu düşüyor. Bir vatandaş, bir esnaf olarak bu sorumluluk bilinciyle ailemi ve işlerimi de bir kenara bırakarak belediye başkanlığına aday oldum. Yoksa belediye başkanı olup, olmamak benim umurumda değil. Herkesin ‘ben’ değil ‘biz’ diyerek Marmaris’e sahip çıkmasını istiyorum. Bu ilçeye çok büyük eserler kazandırmış rahmetli belediye başkanımız İsmet Karadinç’e burada yaşayan herkesin vefa borcu var. Bugün Marmaris bir alt yapı problemi yaşamıyorsa, bu rahmetli Karadinç’in eseridir. Ona vefa borcumuz var. Bu borcu ödememek onu yok saymak hoş değil. Biz belediye yönetimine geldiğimizde Karadinç adını Marmaris’in en güzel noktalarından birinde yaşatacağız.”

MHP’nin aday tanıtım toplantısının son konuşmacısı ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan oldu. Erdoğan, Muğla’nın büyükşehir olunca sıkıntılar yaşayacağını öne sürerek, bu sıkıntıları da hafifletecek tek partinin MHP ve onun milliyetçi kadroları olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından partiye yeni üye olanların rozet takma töreni ile toplantı sona erdi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.