Marmaris Limanına sığındı

MSC Divina' adlı gemi 3 bin 900 kişi yolcu, 600 personel ile Ege Denizi'ndeki kötü hava koşulları nedeniyle Marmaris Limanı'na demir attı.Yunanistan'ın Girit Adası'na gitmek üzere yola çıkan dünyanın en büyük kruvaziyerlerinden,...

Marmaris Limanına sığındı

MSC Divina' adlı gemi 3 bin 900 kişi yolcu, 600 personel ile Ege Denizi'ndeki kötü hava koşulları nedeniyle Marmaris Limanı'na demir attı.

Yunanistan'ın Girit Adası'na gitmek üzere yola çıkan dünyanın en büyük kruvaziyerlerinden, "MSC Divina" Ege Denizi'ndeki kötü hava koşulları nedeniyle rotasını daha korunaklı bir liman olan Marmaris'e çevirmek zorunda kaldı.

16 katlı apartman büyüklüğündeki yüzer kentte 50'si Türk, 3 bin 900 Avrupalı turist ve 600 personel olmak üzere 4 bin 500 kişinin bulunduğu belirtildi. Limana yanaşan devasa gemiyi görmek isteyenler, yat limanına akın ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Geminin yanaşmasının ardından limana inen yolcular, Kapalı Çarşı'yı gezdi. Buradaki hediyelik eşya dükkanlarına uğrayan turistler, yeni yıl öncesi alışveriş yaptı. Geminin geleceği haberini alarak sabahın erken saatlerinde dükkanlarını açan esnaf, vitrinlerine 'indirim' tabelaları asıp, müşteri çekmeye çalıştı. 2012 yılının Mayıs ayında görkemli bir şekilde denize indirilen ve dünyanın en büyük 5. yolcu gemisi olan "MSC Divina"nın 333 metre uzunluğunda olduğu kaydedildi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.