Marmaris, Hollywood yıldızını büyüledi

Dünyanın gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Hollywood'un güzel yıldızı Catherine Zeta Jones'u büyüledi. Dünyanın en ünlü magazin dergilerinden olan OK dergisinin Editörü Annabel Mackie'nin yayına hazırladığı makalede...

Marmaris, Hollywood yıldızını büyüledi

Dünyanın gözde turizm merkezlerinden Marmaris, Hollywood'un güzel yıldızı Catherine Zeta Jones'u büyüledi. Dünyanın en ünlü magazin dergilerinden olan OK dergisinin Editörü Annabel Mackie'nin yayına hazırladığı makalede birçok Hollywood yıldızının Ege kıyılarında mavi yolculuğa çıktığı belirtildi. Türkiye'nin cazibesine sadece İngiliz turistlerin değil Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Steven Spielberg, Shakira, Matt LeBlanc, Demi Moore, Charlize Theron ve Tom Hanks gibi ünlülerin de kapıldığını kaydeden Mackie, Marmaris'in doğal güzelliklerini yansıtan kareleri dergi okurlarıyla paylaştı. Makelenin haberi Marmaris'te büyük bir heyecana yol açtı. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarda müşteriye ulaşmak için büyük bir mücadele veren Marmaris, bu yazıyla evlere kadar ulaşma fırsatını yakalamış oldu.

Dünyaca ünlü yıldızların yaşamlarını takip eden ve büyük bir kitleye hitap eden OK Magazine dergisi, Financial Times'in de bağlı bulunduğu NLA Şirketine ait bir yayın organı. 155 sayfalık derginin yeni sayısı 26 Mart'ta İngiliz okurlarıyla buluştu. Marmaris'i ünlülerin ve hayranlarının evine taşıyan dergi, Marmaris'in doğal ve arkeolojik zenginliğinden yemeklerine kadar pek çok konuyu geniş bir şekilde ele aldı.

Marmaris'i "Türkiye'den Lezzetli Bir Dilim" ifadesiyle tanımlayan dergi; Marmaris, Turunç, Selimiye'yi övgü dolu sözlerle anlattı. Bu hafta okurların eline geçen dergide yer alan makalede nefis plajlar, butik sığınaklar çarpıcı başlıklar yer aldı. Beyaz kumlu plajlar ve gösterişli bir marinaya ev sahipliği yapan tatil merkezi Marmaris anlatıldı.

Catherine Zeta bu bölgenin hayranlarından alt başlıklarıyla sunulan yazının bir bölümünde şu ifadeler yer aldı: "5000 milden daha uzun enfes kıyı şeridiyle Türkiye güneşte bronzlaşmak için mükemmel - özellikle de sıcaklıkların sık sık 25Cye ulaştığı Nisan ayında. Nereye gidileceği verilecek en zor karar. İlk kez gelenler sıklıkla Bodrum, Marmaris ve Fethiye gibi yerleşik tatil yörelerinden birini tercih ediyor olsa da çok sayıda dağ sayfiyesi ve gözlerden uzak plajları da bulunmakta. Kristal berraklığındaki denizi ve arka fonda eşsiz dağ manzarasının yanı sıra Türkiye, zeytin ağaçlarıyla sabitlenmiş arazilerine serpilen arkeolojik kalıntılar ve tarihi hazineleriyle (ziyaretçilerine) yüzlerce yıllık bir tarih de sunuyor. İngiltere’den sadece 4 saat uzaklıkta olması bir kazanan olmanızda etken faktörlerden. Fakat, Türkiye’nin cazibesine kapılanlar sadece İngiliz tatilciler değil; Michael Douglas, Catherine Zeta Jones, Steven Spielberg, Shakira, Matt LeBlanc, Demi Moore, Charlize Theron and Tom Hanks gibi mühteşem kıyıları yatlarında keşfedenler de var."

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.