Marmaris Halk Plajı’na Mavi Bayrak

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) in, nitelikli plaj ve marinalara verdiği uluslararası çevre ödülü “Mavi Bayrak”, gerekli 27 kriterleri yerine getiren Marmaris Belediyesi önündeki halk plajına törenle verildi.Türkiye...

Marmaris Halk Plajı’na Mavi Bayrak

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) in, nitelikli plaj ve marinalara verdiği uluslararası çevre ödülü “Mavi Bayrak”, gerekli 27 kriterleri yerine getiren Marmaris Belediyesi önündeki halk plajına törenle verildi.

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından verilen Mavi Bayrak Programı kapsamında plajların düzenli kontrolü sağlanırken, Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda 15 gün ara ile deniz suyu analizleri, cankurtaran, güvenli yüzme alanı, engellilere olanak sağlaması, çevre bilinçlendirme etkinlikleri plajların mavi bayrak alması için 27 kriterden en önemlilerini oluşturmaktadır. Bütün bu prosedürü tamamlayan Marmaris Belediyesi karşısındaki halk plajına “Mavi Bayrak” törenle verildi.

Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Köksal, TÜRÇEV Genel Müdürü Erol Güngör ve Belediye Yetkilileri katıldığı törende halk plajına mavi bayrak çekildi.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.