Marmaris DTO seçimi Mayıs’ta

Marmaris DTO Başkanı Hasan Mengi, oda seçimlerinin 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Yeniden başkanlığa aday olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Mengi; “ Marmaris Deniz Ticaret Odası, Marmaris’le...

Marmaris DTO seçimi Mayıs’ta

Marmaris DTO Başkanı Hasan Mengi, oda seçimlerinin 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacağını açıkladı. Yeniden başkanlığa aday olduğunu bir kez daha hatırlatan Başkan Mengi; “ Marmaris Deniz Ticaret Odası, Marmaris’le özdeşleşmiş, denizcilerin ortak evidir. Hizmet için devam kararı aldığımız bu yolda, projelerimizi artan bir ivme ile hayata geçirmeye devam edeceğiz.Marmaris’te Deniz Ticaret Odasını, denize ve denizciliğe gönül vermiş arkadaşlarımızla birlikte kurduğumuzdan bugüne aralıksız süren özverili çalışmalarımız, gelecek dönemde de devam edecek. ‘dedi.

Mengi, "Denizcilikten ve Deniz Turizminden geçimi sağlayanlar ile birlikte hareket ederek hayata geçireceğimiz yeni projelerimizle Marmaris’te denizcilik sektörünün gelişmesi için var gücümüzle çalışacağız. Gelecek günlerde yapacağımız basın açıklamaları ile yeni dönemde geçen dönemlerden bu güne süren hizmetlerimizi ve hayata geçireceğimiz projelerimizi kamuoyuna duyuracağız”dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.