Marmaris CHP’den saldırıya tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Teşkilatı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.Partinin yönetim kadrosunu bugün bir araya gelerek yaşanan saldırıyı kınadı.Bu fitilin CHP liderinin...

Marmaris CHP’den saldırıya tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Marmaris İlçe Teşkilatı Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı.

Partinin yönetim kadrosunu bugün bir araya gelerek yaşanan saldırıyı kınadı.

Bu fitilin CHP liderinin katıldığı şehit cenazesinde önüne kurşun atılmasıyla ateşlendiğini öne süren İlçe Teşkilatı Başkanı Acar Ünlü Kılıçdaroğlu’na arka arkaya yapılan saldırıların Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyledi. Yaşanan terör saldırısının 15 Temmuz darbe girişimi kadar ciddiye alınması gerektiğine işaret eden Ünlü, giderek artan terör saldırılarını hatırlatarak “2002’de Türkiye’de terör 0 noktasındaydı hangi ara bu seviyelere geldi” açıklamasında bulundu.

Siyasetin doğası gereği farklı görüşlerin var olmasının normal olduğunu ancak hangi görüşten olursa olsun her politikacının Türkiye için değişmeyecek olan değerler uğruna bir araya gelip dik bir duruş sergilemesi gerektiğine dikkat çeken Ünlü, terör sorununun da bu mantıkla gidilmesi gerektiğini söyledi.

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.