Marmaris CHP’de istifa

CHP Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay, görevinden istifa ederken Oktay'ın yerine Candan Yürekli başkanlık görevini teslim aldı.CHP Marmaris İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen İlçe...

Marmaris CHP’de istifa

CHP Marmaris İlçe Başkanı Mehmet Oktay, görevinden istifa ederken Oktay'ın yerine Candan Yürekli başkanlık görevini teslim aldı.

CHP Marmaris İlçe Başkanlığı'nda yönetim kurulu üyeleriyle basın toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Mehmet Oktay, özel işlerindeki aksamalar nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Partilerinin belediye başkanları ya da partinin yönetim kurulu üyeleriyle herhangi bir sorun yaşamadığını belirten Oktay, "21 Aralık 2012'de yaptığımız toplantı sonucunda istifa kararımı yönetimdeki arkadaşlarıma bildirdim. O günden bu yana çeşitli müzakerelerde bulunduk. Kendi özel nedenlerimden dolayı istifa ediyorum. Hiç kimseyle bir problem yaşamam söz konusu olmadı. CHP İlçe Yönetim Kurulu'nda çatlak yok" dedi.

Yönetim kurulunun yaptığı müzakereler sonunda kendisinin yerine Candan Yürekli'nin görevlendirilmesine karar verildiğini anlatan Oktay, bundan sonra da parti içinde olacağını ve çalışmalara destek vereceğini kaydetti.

Yeni CHP Marmaris İlçe Başkanı Yürekli ise göreve layık görüldüğü için teşekkür etti. Yürekli yaptığı açıklamada: "Marmaris güçlü bir örgüte sahiptir. Yönetim kurulunda değişiklik olmadan yolumuza devam edeceğiz. Böyle bir göreve layık görüldüğüm için mutluyum. Ancak buruk bir sevinç yaşıyorum. Mehmet arkadaşımız çok değerli ve partimize büyük emekleri geçen bir başkandı" dedi.

Yönetim kurulu üyelerinden Yüksel Çubuk'un da kısa bir süre önce görevinden istifa ettiği belirtildi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.