Marmaris CHP Kongresi tarihi belli oldu

CHP Marmaris İlçe Yönetimi’nin görevi bırakarak olağanüstü kongre kararı almasının ardından oluşturulan geçici yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi.CHP İlçe Binası'nda düzenlenen basın toplantısına 5 kişilik...

Marmaris CHP Kongresi tarihi belli oldu

CHP Marmaris İlçe Yönetimi’nin görevi bırakarak olağanüstü kongre kararı almasının ardından oluşturulan geçici yönetim kurulu basın toplantısı düzenledi.

CHP İlçe Binası'nda düzenlenen basın toplantısına 5 kişilik yönetim kurulunda yer alan Mehmet Oktay, Halil Gökovalı, Ali Özge Kol, Semehat Ustabaş ve Tural İlgün katıldı. Olağanüstü genel kurula kadar komisyona Mehmet Oktay'ın başkanlık edeceği belirtildi.

Oktay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, parti tüzüğü gereği İl Başkanlığı tarafından oluşturulan geçici yönetimin CHP Genel Merkezi tarafından onandığını kaydetti.

Olağanüstü genel kurulun 19 Ekim'de yapılmasına karar verildiğini açıklayan Oktay, kongrede 262 delegenin oy kullanacağını ifade etti. Geçici yönetim kurulu olarak yeni yönetim oluşturulana kadar partinin rutin işlerini yürüteceklerini anlatan Oktay, çok adaylı bir seçim yapmayı temenni ettiklerini, adaylık için henüz bir başvuru yapılmadığını söyledi.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli ve yönetim kurulu, geçen hafta olağanüstü kongre kararı alarak görevi bırakmıştı.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.