Marmaris Belediye Meclisi toplandı

Marmaris Belediye Meclisi, 2013 yılı Ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya özel işlerinden dolayı şehir dışında bulunan meclis üyeleri, Gökhan Uysal, Hasan...

Marmaris Belediye Meclisi toplandı

Marmaris Belediye Meclisi, 2013 yılı Ocak ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Ali Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya özel işlerinden dolayı şehir dışında bulunan meclis üyeleri, Gökhan Uysal, Hasan Gökmen ve Halil Gökovalı katılmadı ve oy birliği ile izinli sayıldı.

2013 yılının Ocak ayı ilk olağan toplantısını gerçekleştiren Marmaris Belediyesi Meclis Üyeleri belediye sınırları dışında bulunan Beldibi Belediyesi kredi onay talebini de oyladı. 13 İlde Büyük Şehir Belediyesi ve 26 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 6360 Sayılı Kanunun Geçici 1. maddesinin, 2. fıkrasının 2. bendi kapsamında Meclis Üyeleri Beldibi Belediyesinin kredi onayı için izin istemine oy birliği ile evet dedi.

Diğer gündem Maddeleri oy birliğiyle kabul edilirken toplantıda önemli gündem maddeleri ise şöyle sonuçlandı, 5393 Sayılı yasanın 49. maddesinin, 2. fıkrası gereğince birim müdürlüğü kadrolarına yapılan atamalar ile ilgili belediye meclisi kararı, Başkan Ali Acar tarafından bilgilendirildi. Yazı İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğündeki yapılan değişiklik meclise anlatıldı. Denetim Komisyonu üye sayısı ve üyelerinin belirlenmesi. Denetim Komisyonuna 4 üye seçilmesi ve Hakkı Şevket Bayındır, Gökhan Uysal, Zehra Yüzak ve Zehra Tavacı üye olarak oy birliği ile belirlendi. Meclisin 2013 yılı içerisinde yapacağı 1 aylık tatil süresinin belirlenmesi. Ağustos ayı tatil ayı olarak oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.