Marmaris 2013’e hazırlanıyor

Marmaris'i marka şehir yapma hedefi belirleyen Marmaris Belediyesi kış dönemi için bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.Şehrin alt yapısını güçlendiren dere yatağı çalışmalarını estetikle buluşturup yeni cazibe alanları...

Marmaris 2013’e hazırlanıyor

Marmaris'i marka şehir yapma hedefi belirleyen Marmaris Belediyesi kış dönemi için bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyor.

Şehrin alt yapısını güçlendiren dere yatağı çalışmalarını estetikle buluşturup yeni cazibe alanları yaratan Marmaris Belediyesi 19 Gençlik Meydanı projesiyle de geçen yılın çalışmalarını noktaladı.

2012-2013 yılı yatırım programına Ulusal Egemenlik Caddesi, Yeni Yol Caddesi, Sarıana Mahallesi ve Vakıfbank yanındaki (eski köy dolmuş duraklarının) boş arazinin alındığını haber veren Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, "Biz hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kentin ve yaşayanlarının ihtiyaçlarına cevap verecek bir Marmaris için uğraş veren Marmaris Belediyesi'nin çevre için de adım atacağını ifade eden Başkan Ali Acar, sonbahar kış döneminde başlaması planlanan çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi: "Ulusal Egemenlik Caddesi daha önce yaptığımız örnek çalışmalarda olduğu gibi yeni bir kimliğe bürünecek. İkinci, üçüncü şantiye evleri dediğimiz belediyenin arkasındaki yol-kaldırım düzenlemesi, aydınlatmaları ve cepleriyle beraber yapılacak. Sarıana Mahallesi mahallesinin düzenlemesi önümüzdeki yılın programı içerisinde. 12 ay Marmaris'in en canlı ticari bölgesi olan Yeniyol Caddesi'ni sevgi yoluna dönüştürecek proje için mimar arkadaşlarımız çalışıyor. Yapay resiflerle ilgili çalışma yapacağız. Tonoz sistemini aşamalı olarak uygulayacağız. İlk önce yat limanındaki mendireğin olduğu bölgeden başlayıp yapacağız ve aşamalı olarak devam ettireceğiz. Yeni park alanlarımızı, yeşil alanlarımızı hizmete açıyoruz. 3 bin 5 bin metre karelik alanları hizmete açıyoruz. Vakıfbank yanındaki şu an minibüs durağı olarak kullanılan bölgeye yer altı otoparkı üstüne de küçük bir rekreasyon alanı yapacağız. Yani biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Takdir sevgili Marmarislilerin"

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.